jul 052018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              770.000€€              

 5.757.000 kr.  |    7.271.000 kr.     7.893.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 424m²
TERRASSE
tinyterrace2 60m²
GRUND 
tinyplot 1508m²
SOVERUM 
tinybed 6
BADERUM 
Antal baderum 
4
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1972
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 95€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  1710€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Leder du efter en investeringsejendom på en af Europas bedste adresser? Så har du den her: Stor herskabsvilla til salg på rolig villavej i Marbella, perfekt egnet til renovering med mulighed for godt afkast. Netop kommet på markedet, og kommer med sikkerhed ikke til at ligge længe – i udbud til kun 770.000€ med et hurtigt salg for øje. Fuldt renoveringsprojekt foreligger, og kan overtages hvis det ønskes.

Huset som er i ét plan, ligger på en skøn og, for beliggenheden (så nær Marbella centrum – 2.4 km.), meget privat og afskærmet sydvendt grund på hele 1508m², blot 800 meter fra stranden og 1.8 km. fra Marbella havn. Det er opført i 1972 og fremstår i velholdt, men mere eller mindre original stand og stil, hvorfor denne handel egner sig perfekt som investering med renovering for øje – ikke mindst taget den suveræne udbudspris på bare 770.000€ i betragtning.

Indvendigt har ejendommen hele 424m² at gøre godt med, som kan udvises med yderligere 65m² hvis det ønskes – fordelt på et hovedhus og en gæstelejlighed. Alt i alt findes der 6 store soveværelser, 4 badeværelser, stor stue i forbindelse med spisestue, stort køkken, vaskerum og opbevaringsrum. På ydersiden er der diverse terrasse-arealer både for og bagtil, hvilket giver mulighed for at finde solen når som helst i løbet af dagen. Fra husets sydvendte front-terrasse, er der skøn udsigt til Middelhavet, hvilket er meget unikt for så central og by-nær en placering, der grundet både andre bygninger og et meget plant terræn, normalt ikke tillader dette. Fra terrassen er der nedgang til den store, frodige have, med egen pool, grill-areal og hyggelig siddekrog.

Indenfor 10 minutters gang fra hoveddøren findes der både indkøbsmuligheder, restauranter, strandpromenade og en af Marbella by’s bedste strande – yderligere 15 minutter til fods, og man er i gamle Marbella by, med sine mange charmerende stræder, tapas-barer, pladser og ikke mindst det kendte appelsin-torv samt den gamle havn.

For at understrege hvor god en handel og hvor unik en mulighed dette er, er det værd at nævne at der blot 400 meter fra huset her, i 2017 blev opført og solgt et nyt liebhaveri-projekt bestående af 45 moderne luksusvillaer til start priser fra 1.290.000€ og op til 2.100.000€ – samtlige 45 villaer blev solgt på under 8 måneder. De individuelle grunde for disse huse var/er kun på mellem 500-800m², mange af husene har ikke havudsigt, de ligger længere væk fra centrum end dette hus, og bliver opført på “kanten af byen” i et (endnu) ikke-etableret område.

Med et prisskilt på blot 770.000€ for denne ejendom, bliver det svært at finde en bedre handel i sin klasse – dette er med andre ord en helt enestående chance for at gøre et reelt kup i Marbella, og har tilbuddet interesse, anbefaler vi stærkt at besigtige villaen hurtigst muligt, da den helt sikkert ikke vil ligge på markedet længe.

Søger du køb af bolig ved Malaga på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Ejendommen er placeret på en priviligeret og centralt beliggende adresse lige udenfor af Marbella centrum, hvilket sammen med dens pris, gør dette tilbud yderst interssant for folk som leder efter en solid mulighed for at investere. Fra boligen er der kort gang-afstand til både stranden, restauranter, indkøb og offentlig transport. Desuden er der kun 5 minutters kørsel til La Cañada shoppingcenter, som med sine 100.000m² er et af Spaniens største af slagsen. Nem tilkørsel til de vigtigste motorveje (N340 og AP7), som på blot få minutters kørsel, fører en til eksklusive Puerto Banus, flere af kystens mest prominente golfbaner – og på 35 minutter, til kystens største lufthavne i Malaga og Gibraltar .

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 95€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af husejer-foreningen og dens fælles gader. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Herskabsvilla Marbella centrum Spanien til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

 

 

 

 

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3210784

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?