Apr 202018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              296.000€€              

 2.204.000 kr.  |    2.836.000 kr.     3.071.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Rækkehus
BOLIG
 100m²
TERRASSE
tinyterrace2 56m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
1983
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 100€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  460€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Sjældent udbudt luksushus til salg i det mest eftertragtede område af Riviera del Sol, kun 10 minutters gang fra god badevenlig sandstrand, indkøbscenter og en vifte af gode spisesteder.

Boligen er fordelt over 2 etager, og byder på en af kystens mest betagende panorama udsigeter. Med hele 2 terrasser, begge på 28m² og 180 graders udsyn til både Middelhavet, Gibraltar klippen, bjergene og Afrikas nordlige kystlinje, er det svært at bede om mere. Dertil kommer den perfekte sydvestlige orientation, som sikre sol fra tidligt på dagen, og helt til de magiske solnedgange som kan nydes til et koldt klas sangria fra din egen terrasse.

Huset imødekommer et behov som mange skandinavere har, men som sjældent ses – nemlig det autentiske spanske ydre, men et fuldstændig gennemrenoveret, lyst og moderne boligareal. Trods boligens oprindelige byggeår i 1983, er den for nyligt blevet istandsat, og fremstår derfor nærmest som et nybygget hjem – dog i et fuldt etableret og livligt område, i modsætning til mange nybyggerier. Indvendigt har huset 2 gode soveværelser, begge med udgang til terrasse, 2 badeværelser, flot nyt køkken med hvide elementer, stor lys stue med levende pejs og endelig udgang til terrasse nummer 2. Privat garage med opbevaringsplads medfølger.

Den populære og yderst velholdte husejerforening byder på smukke tropiske haver, og et poolområde med solsenge og chillout område for beboere. Herfra er der kort gang-afstand til indkøb, taxa, bus station, restauranter, barer og en af Mijas Costas bedste strande. Fra stranden starter en 3 km. træbelagt strandpromenade, som fører til evigt populære La Cala de Mijas, der byder på et kæmpe udvalg af restauranter og barer. Køretid til og fra lufthavnen er 25 minutter, mens turen til Marbella tager 15 minutter i modsat retning.

Søger du køb af hus i Mijas Costa på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret i nedre Riviera del Sol, et populært villa-område, beliggende 400 meter fra Middelhavet i Mijas Costa. At gå en tur i nærområdet er en oplevelse i sig selv, med sin nydeligt anlagte hoved-avenue, smukke grønne fællesarealer, hyggelige stemning og rolige veje. Uanset hvor i man befinder sig i den nedre del af Riviera del Sol, er der en restaurant eller indkøbsmulighed indenfor kort række-vide, ligesom man kan gå til den populære Max Beach, en af områdets bedste strande, på få minutter. Køreturen til og fra lufthavnen tager ca. 25 minutter, mens Marbella er tilgængelig på 15 minutter, i modsat retning.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 100€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoverings-udgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både på grønne fælleshaver, stort poolområde og private garager til nogle af boligerne. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Idyllisk renoveret spansk hus Riviera del Sol Malaga til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3143887

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?