feb 222019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              375.000€€              

 2.798.000 kr.  |    3.649.000 kr.     3.963.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 87m²
TERRASSE
tinyterrace2 118m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1997
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 280€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  785€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Smuk strand-penthouse med 2 soveværelser til salg i Estepona, lige udenfor centrum og dermed i gang-afstand til restauranter, havnemiljø, indkøbsmuligheder, strande og offentlig transport. Boligen fremstår i flot stand, og har en stor stue, delvist åbent køkken, 2 gode soveværelser, 2 badeværelser samt 2 terrasser, hvoraf den ene er en 100m² stor, privat tag-terrasse, med jacuzzi, udendørskøkken og masser af mulighed for at fange solen på et hvilket som helst tidspunkt af dagen. Det luksuriøse og velkendte kompleks som penthousen ligger i ligger helt ud til Middelhavet, med egen direkte udgang til stranden som ligger lige foran, fra foreningens smukt anlagte tropiske haver, som desuden byder på bl.a. 7 swimmingpools, padle- og tennisbaner, basketballbane, motionscenter, fodboldbane og en strandrestaurant. Velegnet som investering med henblik på udleje, grundet den fantastiske placering lige ud til Middelhavet, i kort gang-afstand til by og havn, og kun 45 minutters kørsel til lufthavnen.

Søger du køb af penthouse på stranden i Estepona ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret på stranden lige udenfor Estepona by centrum, få minutters gang fra den kilometer lange strandpromenade som byder på et hav af restauranter, butikker, indkøbsmuligheder, vandaktiviteter, offentlige transportforbindelser og ikke mindst flere fantastiske sandstrande samt den hyggelige havn i den vestlige ende. Turen til lufthavnen tager i bil ca. 45 minutter, mens Marbella og Puerto Banus nåes på 15.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 280€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har 7 swimmingpools, padle- og tennisbaner, basketballbane, motionscenter, fodboldbane og en strandrestaurant, samt overdækket p-areal for beboere med tilhørende opbevaringsrum.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Luksus strand penthouse til salg Estepona Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3364969

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?