Jan 192016
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             2FRA139.000€€              

 1.037.000 kr.  |    1.337.000 kr.     1.295.000 kr.

OBS! Frapriser på 139.000€ er tidsbegrænsede. For hver 10. ejendom der sælges i komplekset, stiger gennemsnitspriserne med 5% indtil alt er solgt ud.

TYPE 
tinyhome 
Lejligheder
BOLIG
 88-127m²
TERRASSE
tinyterrace2 14-161m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2-3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2016
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 150€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 650€/å.


..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Velkommen til dette helt nye og fantastiske lagune paradis, et prisbelønnet koncept og Europa’s første af sin slags. En vaske ægte drøm for børnefamilier, svømmere og vandsport entusiaster. Det moderne nybyggeri som udover at huse kontinentets største pool, huser over 40.000m² eksotisk have-areal. Det tyrkise vand i lagunen er altid klart, omgivet af det smukkeste naturlandskab. Her er rig mulighed for at padle surfe, sejle i kano, kitesurfe eller windsurfe.

Boligkompleks er bygget i moderne middelhavsstil og ligger bekvemt placeret mellem Casares og Estepona by, i en naturskøn og privilegeret zone på Costa del Sol. Lejlighederne er opført i kvalitetsmaterialer, og har alle luftige lyse rum, aircondition, satellit-TV, centralvarme, masser af indbygget skabsplads, lækre delvist åbne køkkener med alt i udstyr og endeligt åbne altaner og terrasser, ideelt egnet til at nyde det sande Middelhavet liv. Alle enheder har desuden separate lagerrum og parkering i aflukket kælder. Der er elevator i komplekset.

Den første fase af byggeriet er netop sat i udbud, og består af 100 eksklusive 2 og 3 værelses lejligheder samt penthouses med spektakulære terrasser. Slå til nu og vælg blandt de bedste enheder, dette er ikke en mulighed som kommer igen forløbigt!

 OMRÅDET
Dette nybyggede kompleks ligger placeret mellem Casares Playa og Estepona, just vest for den spanske by med sin maleriske gamle bydel, gode restauranter og brede vifte af strande. Området er travlt hele året rundt og har mange udenlandske beboere som sætter pris på kultur, aktiviteter og shopping. I det umiddelbare nabolag findes to supermarkeder. Nærområdet består hovedsageligt af fredelig natur, med en kombination af grønne bakker i landskabet, de imponerende bjerge og selvfølgelig det azur-blå Middelhav, hvorfor der findes mange ting at gøre og udforske, fra vandreture, cykling, kite-surfing til en afslappende dag på stranden få meter fra hoveddøren. Både Casares og Estepona har et autentiske spansk touch med gode tapasbarer, bytorve, små specialbutikker og ellers ligger Marbella kun 15 minutters kørsel væk, og yderligere 45 til lufthavnen. 

 FORENINGEN
Fællesudgiften for ejendommene udgør omrking 150€ månedligt, og dækker vedligeholdelse af fællesarealer, pools, opgange, strøm og generel rengøring.

 

OBS! Frapriser på 139.000€ er tidsbegrænsede. For hver 10. ejendom der sælges i komplekset, stiger gennemsnitspriserne med 5% indtil alt er solgt ud.

 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Luksuslejligheder med egen Lagune Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

OBS! Frapriser på 139.000€ er tidsbegrænsede. For hver 10. ejendom der sælges i komplekset, stiger gennemsnitspriserne med 5% indtil alt er solgt ud.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R2279429  

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?