mar 082019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              795.000€€              

 5.931.000 kr.  |    7.780.000 kr.     8.396.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 390m²
TERRASSE
tinyterrace2 50m²
GRUND 
tinyplot 525m²
SOVERUM 
tinybed 5
BADERUM 
Antal baderum 
3
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2018
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 65€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  780€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Luksuriøs design villa til salg lige udenfor Fuengirola by, inspireret af skandinavisk kvalitet og Hollywood design. Villaen er skabt med henblik på at de nye ejere kan nyde det milde Middelhavsklima hele året rundt, med sin åbne planløsning, store glasfacader og et funktionelt layout der har givet plads til hele 5 soveværelser. Terrassen, haven og den lækre infinity-pool, er elegant integreret ind i husets øvrige design, for at skabe en glidende overgang mellem boligens indendørs og udendørs arealer. Alle vinduer og glasdøre har aluminiumsrammer af høj kvalitet, og tredobbelte glas med UV blok, hvilket holder inde-arealerne kølige om sommeren, og varme-isolerer huset om vinteren. De smukke sandfarvede flisegulve, er opvarmede, og strækker sig gennem hele huset og videre ud på terrassen, igen for at forstærke samspillet mellem hjem og have. Huset er bygget i ét plan (165m²), med kælder (200m²) og et tilhørende anneks (25m²). Fra boligens infinity-pool og syd/sydvestvendte udearealer, er der en fantastisk åben udsigt henover de smukke omkringliggende dale og bjergene omkring Fuengirola. Solen kan altså nydes allerede til morgenkaffen, hele dagen på langs ved poolen, og helt frem til den går ned bag det skønne kuperede landskab omkring Mijas. En på alle måder unik ejendom, til en meget attraktiv pris – som blot står helt indflytningsklar, og venter på sine nye ejere kommer og henter nøglen, og nyder livet i Europas bedste og mest stabile klima!

Søger du køb af ny moderne villa nær Fuengirola ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Denne skønne ejendom er placeret i et roligt område, primært bestående af stille ensrettede villaveje, placeret lige udenfor Fuengirola centrum, kun 4,5 km. fra Middelhavet. Indenfor 10 minutters gang finder man et par restauranter, et supermarked og busstop med forbindelse til strand og Fuengirola bycentrum (og derfra videre med tog til lufthavnen), som byder på alt hvad hjertet begærer af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker, vandland og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen, og 30 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 65€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele husejerforeningen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Moderne liebhaver villa Fuengirola Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
From developer

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?