nov 232018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              FRA 495.000€€              

 3.695.000 kr.  |    4.821.000 kr.     5.100.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
180m²
TERRASSE
tinyterrace2 120m²
GRUND 
tinyplot 424m²
SOVERUM 
tinybed 3-4
BADERUM 
Antal baderum 
4
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2019
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Nyt projekt bestående af moderne funkis villaer til salg i Manilva, alle med fantastisk udsigt til Middelhavet, bjergene omkring Estepona og fredede grønne arealer. Der er mulighed for at tilpasse disse luksuriøse hjem efter behov, med enten 3 eller 4 soveværelser, og en bolig kvadradmeter på 519-654. Villaerne er i 2 plan, og har alle er grundareal på 424m², med egen pool og parkering til 2 biler – altsammen aflukket bag mur. Designet er minimalistisk, med åbne planløsninger, store vinduespartier, samtale køkkener og et materialevalg af høj kvalitet. Ideen er at det milde Middelhavsklima og villaernes udearealer, skal glide perfekt sammen med de moderne og åbne boligarealer – for at de mange soltimer kan nydes på bedst mulig vis, og sommeren forlænges langt ud på efteråret. Der er fra ens hoveddør kun 1 km. til Middelhavet og nærmeste restaurant, og dermed gang-afstand til både god badevenlig strand, samt en bid mad. Går man 800 meter længere, og man i den hyggelige Duquesa Havn, som byder på en lang række spisesteder og supermarkeder. Desuden findes Duquesa Golf blot 2 minutters kørsel fra boligerne. Fantastisk bolig til dig som søger et moderne hus, nær vand og by, uden at sprænge budgettet – prismæssigt fås denne type villa ikke billigere nogen steder på kysten!

Søger du køb af nyt moderne hus med pool ved Malaga på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Villaerne er placeret helt centralt, men alligevel roligt, nær La Duquesa havn, på vestsiden af Estepona by. Lokationen opfylder alle ønsker, om man er til strand, by, golf eller havnemiljø – og det altsammen indenfor kort gang-afstand fra ens hoveddør. Området omkring havnene i både Duquesa, Sotogrande og Estepona centrum, byder på alle former for aktiviteter og et bredt udvalg af forskellige spisesteder, tapasbarer og forretninger. Ydermere oser Estepona bymidte langt væk af ægte spansk charme, med sine mange små smalle blomsterfyldte stræder, torvet, kirken og overtal af lokale. Det samme er gældende for den hyggelige fiskerlandsby San Luis de Sabinillas, som nås på 25 minutter til fods. Desuden ligger der flere meget prominente golfbaner i kort køreafstand fra huset, hvoraf Valderrama, La Reserva, La Cañada og San Roque er de mest kendte. Skulle alt dette mod forventning ikke række, er der blot 20 minutters kørsel til Puerto Banus havn samt Marbella by, mens der til lufthavnen er ca. 55 minutter i bil.

 FORENINGEN

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Moderne villa i Miami stil til salg på Costa del Sol Spanien. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
From Developer  Otero Don Amaro Villas

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?