nov 142018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              FRA785.000€€              

 5.857.000 kr.  |    7.538.000 kr.     8.050.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 300m²
TERRASSE
tinyterrace2 90-160m²
GRUND 
tinyplot 500-725m²
SOVERUM 
tinybed 4
BADERUM 
Antal baderum 
4
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2019
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
6 helt nye luksus villaer til salg i Fuengirola i 2 plan + kælder med 300 etagemeter og 90-160 m² terrasse, afhængigt af modellen, udbydes nu til salg. Disse superflotte funkis ejendomme får alt det som den kræsne og bevidste køber vil sætte pris på. Med beliggenhed i et roligt villakvarter på en priviligeret, let forhøjet, sydvendt grund lige udenfor Fuengirola by, kommer de nye ejere af disse moderne huse til at nyde godt af døgnets mange soltimer, i perfekt harmoni med naturens skønhed og ro. Alle 6 villaer kommer til at have en fantastisk panoramaudsigt, fra et lyst stilrent hjem som er mere end blot et hus – dette er en helt livsstil udtænkt med nydelse, afslapning og maksimal komfort for øje. Her får de nye ejere et helt nyt hjem i sublim balance mellem design og funktionalitet helt ned i de mindste detaljer, perfekt integreret med den rolige natur, det milde Middelhavsklima, og en ugeneret udsigt til vand, by og bjerge – kvaliteter som i mange år frem vil danne rammerne for stedet du altid har drømt om at leve. Hvert hus kan tilpasses efter behov og smag, men fælles for dem alle er de (minimum) 4 soverum, 4 badeværelser, 2 etager + kælder, egen have med pool og den smukke udsigt. En perfekt bolig for dem som søger det ellers “umulige” hjem – bynært og centralt, men samtidig nyt og med fantastisk udsigt – vel at mærke kun 15 minutters kørsel fra lufthavnen i Malaga.

Søger du køb af moderne funkis villa i Fuengirola og Mijas på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Ejendommene er placeret i et meget roligt villa-område, primært bestående af stille ensrettede villaveje, lige udenfor Fuengirola centrum, kun 2,5 km. fra Middelhavet. Indenfor 5 minutters gang finder man et mindre kommercielt knudepunkt med et par restauranter, 2 supermarkeder og busstop med forbindelse til strand og bycentrum. Går man 20 minutter yderligere, er man på strand-promenaden i Fuengirola, som byder på alt hvad hjertet begærer af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker, vandland og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen, og 30 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for disse boliger er endnu ikke fastsat.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Moderne funkis huse til salg i Fuengirola på Costa del Sol i Spanien. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
From developer

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?