nov 222018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              395.000€€              

 2.947.000 kr.  |    3.842.000 kr.     4.074.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 129m²
TERRASSE
tinyterrace2 31m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2013
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 280€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  450€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
En af de absolut bedste enheder til salg i dette lille strand kompleks, i form af denne 2 soverums lejlighed til salg på New Golden Mile, midt mellem Marbella og Estepona. Den eftertragtede orientering mod syd, gør lejligheden meget lys og giver samtidig en fantastisk udsigt henover det lille andalusiske pueblo-byggeri som ligger foran ejendommen, og videre udover det glitrende Middelhav, som gør at man på en klar dag kan se den afrikanske nordkyst og Gibraltar i horisonten. Lejlighedens store stue og begge soveværelser har direkte adgang til den store terrasse, som giver rig mulighed for, og plads til, undendørs spisning for hele familien, samt mange timers afslapning i solen. De 2 soveværelser har masser af indbygget skabsplads, og det ene har eget bad. Køkkenet som har en god størrelse, er fuldt udstyret og i hvid højglans, med en lille spiseplads. Derudover nyder alle foreningens beboere godt af en fantastisk fælles tagterrasse med swimmingpool og masser af chill-out områder. Der er ligeledes en underjordisk garage, med afmærket privat p-plads. Inden for kort gå-afstand findes et par barer og restauranter, et mindre supermarked og et busstoppested med forbindelse til både Estepona, Marbella og Malaga lufthavn samt by. Foran ejendommen findes desuden en hyggelig lille strandpromenade.

Søger du køb af lejlighed på stranden i Estepona på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret på strækningen New Golden Mile, mellem Puerto Banus i Marbella og Estepona by. Herfra er der kort gang-afstand til en lille håndfuld restauranter og barer, samt et supermarked, og selvfølgelig den hyggelige lille strand lige foran ejendommen. Der er offentlige forbindelser med bus til både Marbella, Malaga og lufthavnen 80 meter fra ens hoveddør. Køre man selv i bil til og fra lufthavnen, tager turen ca. 45 minutter pr. vej.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 280€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både elevator, p-kælder, sikkerhedsvagt, video-overvågning og et stort chill- og poolområde på taget af bygningen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nyere luksus strand lejlighed Estepona til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3302704

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?