nov 212018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              275.000€€              

 2.052.000 kr.  |    2.671.000 kr.     2.836.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 120m²
TERRASSE
tinyterrace2 28m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1989
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 99€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  170€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Lækker og helt nyrenoveret penthouse lejlighed til salg i Benalmadena på Costa del Sol, med fantastisk panoramisk Middelhavsudsigt, og en beliggenhed næsten helt ud til stranden indenfor kort gang-afstand til byliv og offentlig transport til lufthavnen. Boligen er i ét plan, beliggende på 4. sal i bygningen, og fremstår i perfekt stand (netop færdigrenoveret) med ny planløsning, gulve, badeværelser, el og køkken. Boligarealet udgør 120m² fordelt på 2 soveværelser, 2 badeværelser, åbent køkken og stue, mens der fra den tilhørende private terrasse på 28m² er fuldstændig ugeneret 180 graders udsigt udover det azurblå Middelhav, samt foreningens poolområde. Lejligheden har desuden brugsret til egen p-plads i aflukket parkeringskælder. En feriebolig som er utrolig nem at gå til, grundet den gode stand, moderne stil, store terrasse og ikke mindst centrale placering nær strand, by, golf og lufthavn.

Søger du køb af penthouse lejlighed i Benalmadena ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Penthousen ligger placeret kun 120 meter fra Middelhavets vandkant, nær centrum af Benalmadena Costa, få minutters gang fra områdets 2 bedste og mest badevenlige sandstrande og alle former for infrastruktur. Der er i nærområdet både strandpromenade, et stort udvalg af restauranter, butikker, offentlig transport (bus og tog), skoler og masser af indkøbsmuligheder. Kun 15 minutters kørsel til og fra lufthavnen i Malaga

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 99€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både grøn fælleshave, stort poolområde og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nyrenoveret strand penthouse lejlighed til salg i Benalmadena. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3302431

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?