maj 042018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              349.000€€              

 2.599.000 kr.  |    3.366.000 kr.     3.700.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 80m²
TERRASSE
tinyterrace2 40m²
GRUND 
tinyplot 300m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
1985
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 57€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  560€/å.


..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Denne fuldstændig nyrenoverede bungalow til salg på strandsiden i Marbella, er et af de mest unikke tilbud du kommer til at se længe. For blot 349.000€ er der nu en chance for at blive husejer i et af Europas mest eftertragtede og eksklusive boligmarkeder. Huset egner sig fuldstændig perfekt som et solrigt get-away for dem som ønsker at spendere nogle uger eller måneder om året væk fra den skandinaviske vinterkulde, da både beliggenhed, størrelse, vedligheholdelsesudgifter og stand gør ejendommen nem at gå til. Deusden er udlejningspotentialet på en bolig som denne skyhøjt.

Med et særdeles veldistribueret boligareal på 80m², har huset 2 soveværelser, ét badeværelse, ét gæstetoilet samt stor stue med åbent køkken hvorfra der er udgang til forhøjet terrasse og egen privat have med pool. Udearealerne er afskærmede fra naboer, grundet mur og frodige beplantning, hvilket sikrer totalt privatliv.  Grundet en perfekt sydvestlig orientering, er boligen, haven og poolen, sikret flest mulige soltimer, samt masser af ro, pga. den ideele beliggenhed på en lille villavej, et par gader fra en af Marbella’s bedste strande.  

Leder du efter en strandnær villa i Marbella på Costa del Sol, så lad ikke denne mulighed forbipassere. Vi har huset til markedets bedste pris, og ejeren er interesseret i at sælge hurtigt, hvilket er udslagsgivende på prisen. Det anbefales stærkt at rykke på denne chance nu såfremt at huset har en interesse, da det blot er et spørgsmål om meget kort tid, før et moderne hus med egen pool på strandsiden i Marbella sat til så lav en pris sælges. 

Søger du køb af bolig ved Malaga i Sydspanien, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret på strandsiden omkring Marbella Øst, et stærkt eftertragtet område, hvor huse særdeles sjældent udbydes i denne prisklasse. Området består primært af rolige villaveje og velhodte palme-avenuer som alle fører ned til det azur-blå Middelhavet. Der findes indenfor få minutters gang fra ens hoveddør både restauranter, butikker, barer og chiringuitos, mens det blot tager 5 minutters kørsel før man er i Marbella centrum og det velkendte appelsin-torv, med sine smalle hyggelige gader, åbne pladser og hvidvaskede byhuse. Området patruljeres desuden af sikkergedsvagter 24/7.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør kun 57€/måned, og dækker de generelle rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift og vedligeholdelse af husejer-foreningens fællesarealer og veje. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nyrenoveret strandhus Marbella til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

 

 

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3170260

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?