apr 202018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              383.000€€              

 2.852.000 kr.  |    3.670.000 kr.     3.974.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 240m²
TERRASSE
tinyterrace2 30m²
GRUND 
tinyplot 5950m²
SOVERUM 
tinybed 5
BADERUM 
Antal baderum 
3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1985
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 40€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  451€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Fabelagtigt 5 soverums landhus i udkanten af Coin til salg, beliggende kun 30 minutters kørsel fra den internationale i Malaga, samt kystens mange gode badestrande, restauranter og indkøbsmuligheder. 

Huset er bygget over 2 etager er ejendommen 100% lovligt opført, hvilket er et særsyn når der kommer til landejendommen i Andalusien, med adresse i et roligt og privat område med en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab og bjerge. På stueetagen findes stue med levende pejs, fuldt udstyret køkken og 4 soveværelser, mens overetagen huser et femte soveværelse. Ejendommen har desuden privat pool, hyggelig fuldmoden have og overdækket parkering. En ejendom hvor der er taget hånd om hver eneste lille detalje, perfekt egnet for landelskere.

Søger du køb af landhus ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Huset ligger placeret i rolige landlige omgivelser, men stadig indenfor kort køreafstand til landsbyen Coin, som har knap 23.000 indbyggere og nem forbindelse til både lufthavn og kysten. Lokalsamfundet består mest af spaniere, og byder på alt hvad man kunne forvente sig af en moderne landsby; restauranter, forretninger, supermarkeder, offentlig transport, skoler, torve osv. Det tager ca. 25 minutter at komme ind til Malaga by, som er Spaniens 6. største, med sine 542.000 indbyggere, og nærmest uendeligt af muligheder for at gå på opdagelse, uanset om man er til shopping, kultur, gastronomi eller vil være aktiv.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 40€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af husejerforeningen og de omkringliggende gader. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Smuk finca landhus Malaga Costa del Sol til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3143422 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?