Aug 162016
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             2199.000€€              

 1.480.000 kr.  |    1.825.000 kr.     1.882.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 100m²
TERRASSE
tinyterrace2 60m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
1
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1985
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 65€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 485€/å.


..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Suveræn penthouse med 2 separate soveværelser + ekstra rum velegnet til 3. soverum, beliggende i indre Fuengirola by. Lejligheden har en fantastisk ugeneret terrasse på hele 60m² som har en af byens allerbedste panorama-udsigter til både bjerge, hav og by. Fordelt på 100m² boligareal, råder boligen over 2 soveværelser, 1 træningsrum som kan konverteres til soverum, 1 helt nyt badeværelse, nyt moderne køkken og stor stue med udgang til den fantastiske terrasse med grill. Med til lejligheden følger desuden privat parkering i aflukket p-kælder. En suveræn pris for en attraktiv lejlighed, som egner sig godt hvad end man er investor, eller blot på udgik efter et yderst centralt beliggende hjem væk fra hjemmet, for hverken bil eller cykel er nødvendig for at få alle oplevelser med.

 OMRÅDET
Penthousen ligger i meget kort gangafstand fra byliv og strandpromenaden i populære Fuengirola. Byen har alt hvad hjertet begære af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker, vandland og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Der er mulighed for at tage toget fra enten Fuengirola by eller tæt på ejendommen, til og fra Malaga by samt lufthavn. I bil er der ca. 15 minutter til lufthavnen, og 30 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for ejendommene udgør kun 65€ månedligt, og dækker vedligeholdelse og drift af ejendommen, herunder rengøring af fællesarealer, elevator, strøm mm.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Strand penthouse Fuengirola Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R2279429  

Sorry, the comment form is closed at this time.