feb 262018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              399.000€€              

 2.970.000 kr.  |    3.842.000 kr.     4.007.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 125m²
TERRASSE
tinyterrace2 30m²
GRUND 
tinyplot 700m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1990
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 80€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  775€/å.


..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Dejlig fritliggende villa med smuk Middelhavsudsigt nær strandpromenaden i Fuengirola, kun 15 minutters kørsel fra den internationale lufthavn i Malaga nu til salg for blot 399.000€. Huset er bygget i ét plan og har 3 soverum, hvoraf det ene har egen ekstern (samt indtern) indgang, perfekt egnet til teenagere, som gæstebolig eller til udlejning. Trods villaens oprindelige alder, er huset løbende blevet frisket op, og fremstår i flot stand. Hvert af de 3 soveværelser har sit eget badeværelse, mens der i den store stue er pejs og udgang til indglasset udestue, som forlænger sommeren med et par måneder. Haven har en god størrelse, og er meget privat, uden indkig fra omkringliggende huse. Huset har ikke egen pool, men dette kan nemt installeres fra 10.000€. Alt i alt et dejligt hus, på en attraktiv adresse få minutter fra by, vand og lufthavn, til en yderst fornuftig pris.

Søger du køb af bolig ved Malaga på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Huset er placeret i Fuengirola bydelen Torreblanca, som er specielt grøn og giver nogle fantastiske udsigter udover byen og Middelhavet. Områdets unikke placering på en bakke nær centrum af byen, gør at man kan nyde godt af de fantastiske åbne udsigter, uden at gå på kompromis med afstanden til byliv, strand og offentlig transport. Fra huset er der blot få minutter til alle former for indkøbsmuligheder og faciliteter som byen har at tilbyde. Den kilometerlange strandpromenade som ligger for foden af området, huser et bredt udvalg af restaurater, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker og selvfølgelig masser af lækre sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Der er desuden nem mulighed for at tage toget fra Torreblanca station til og fra Malaga by samt lufthavn. I bil er der ca. 15 minutter til lufthavnen, og 25 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 80€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele husejerforeningen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Villa med havudsigt Torreblanca Fungirola Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3111403

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?