maj 242019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             285.000€€              

2.128.000 kr. |    2.780.000 kr.    3.052.000 kr.


TYPE 
tinyhome
Rækkehus
BOLIG
 145m²
TERRASSE
tinyterrace2 25m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum
3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild
1986
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 105€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  323€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Super attraktivt prissat byhus til salg i Benalmadena, bare 5 minutters gang fra alting inkl. fantastisk badestrand, strandpromenade, stort udbud af restauranter og butikker,  casino, golf-klubhus og buslinje med afgang til og fra Malaga by og lufthavn!

På en let tilbagetrukket beliggenhed nær Las Yucas strand i Benalmadena, får man her ikke bare nærhed til alting, men samtidig en rolig adresse, afskærmet fra kystvejens summen og omgivet af den smukke Torrequebrada golfbane – en af Costa del Sol’s flotteste af slagsen. Udover stilheden og freden her, nyder boligen grundet hele kompleksets forhøjede position, godt af en flot åben udsigt henover byens tage, de grønne omkringliggende områder og ikke mindst Middelhavets glitrende vand.

Lejligheden er sydvendt, og derfor meget solrig og lys, hvilket med fordel kan nydes på de 25m² store terrassearealer med fantastisk havudsigt. Indvendigt er boligens arealer delvist nyrenoverede, bygget i 2 plan og fordelt over en stor stue med hyggelig pejs, åbent samtalekøkken, 3 gode soveværelser med indbygget skabsplads, samt 2 badeværelser med brus og ét enkelt gæstetoilet.

Komplekset er aflåst bag mur, og har et dejligt grønt swimmingpoolområde, fælleshave, grillplads og parkering for beboere. 

Søger du køb af rækkehus til salg nær stranden i Benalmadena ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen ligger centralt palceret i Benalmadena, kun 400 meter fra Middelhavet, på en rolig beliggenhed, som dog samtidig nyder godt af en gang-afstand til alle strandpromenade, restauranter, butikker, barer, indkøbsmuligheder samt tog/bus-forbindelser til lufthavnen og Malaga by. Lufthavnen nås på blot 15 minutters kørsel via motorvejen. Området er veletableret, beboet og der kan forventes liv året rundt.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 105€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både grønne fælleshaver, stort poolområde og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Rækkehus til salg nær stranden i Benalmadena. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3335470

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?